Kész ház – Ismerje meg a kész házak előnyeit

Kész ház narancssárgaA kész házakról

A következőkben egy általunk összegyűjtött kérdés-válasz tudástárat talál, hogy a kész ház építést övező tévhiteket eloszlassuk és rámutassunk a kész ház technológia előnyeire.

Valójában mitől is kész ház a kész ház?

Ezzel az építési megoldással a falakat előre legyártjuk üzemünkben, ahol precíz pontossággal, a legmodernebb eljárásokkal tudjuk az építendő ház elemeit elkészíteni. Így az építési helyszínen már csak az összeállítás a teendő, az időjárási hatások nincsenek rá esetleges negatív hatással addig sem, amíg a fóliázott födém szerkezet felkerül rá.

Kész ház - KertesMennyi időbe telik egy faszerkezetes kész ház megépítése?

Átlagos mérettel számolva, a kész ház falszerkezete az előre elkészített panelekkel nagyjából fél nap alatt összeszerelhető, illetve a födém és tetőszerkezet összeállítása körül-belül egy napot vesz igénybe. Az összeállítás darukkal történik, a modern technológia rendkívül gyors munkavégzést tesz lehetővé.

Nem túl gyenge egy kész ház hőszigetelése?

Kész ház - Fából készült kész házÉppen ellenkezőleg! Jelentősen jobbak egy kész ház hőszigetelési tulajdonságai egy téglából épült házénál, így télen a kellemesebb meleg ellenére barátibb fűtés számlára számíthatunk.

Nem tesznek kárt a rágcsálók a kész házak faszerkezetében?

kész házak falpaneljei szárított, hossztoldott, felületkezelt faanyagból készülnek. A speciális gomba- és rovar elleni anyagokkal, állagerősítő anyagokkal kezelt fa a rágcsálók számára taszító, legalábbis az általunk eddig épített több száz ház közül egyetlen esetben sem kaptunk visszajelzést ilyen problémáról.


TUDJON MEG TÖBBET:

TEKINTSE MEG TÍPUSTERVEINKET

KÉRJEN TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT

KÉRDEZZEN TŐLÜNK E-MAILBEN, GYORSAN VÁLASZOLUNK!

Hozzászólások lezárva