Kész házak

A könnyűszerkezetes készházakról

Készház referenciánk
A következőkben egy általunk összegyűjtött kérdés-válasz tudástárat talál, hogy a készház építést övező tévhiteket eloszlassuk és rámutassunk a könnyűszerkezetes technológia előnyeire.

Mitől készház?

Valójában mitől is “kész”ház a készház?

Ezzel az építési megoldással a falakat előre legyártjük üzemünkben, ahol precíz pontossággal, a legmodernebb eljárásokkal tudjuk az építendő ház elemeit elkészíteni. Így az építési helyszínen már csak az összeállítás a teendő, az időjárási hatások nincsenek rá esetleges negatív hatással addig sem, amíg a fóliázott födém szerkezet felkerül rá.

Faszerkezetes készház - mennyi idő alatt készül el?

Mennyi időbe tellik egy faszerkezetes készház megépítése?

Átlagos mérettel számolva, a készház falszerkezete az előre elkészített panelekkel nagyjából fél nap alatt összeszerelhető, illetve a födém és tetőszerkezet összeállítása körül-belül egy napot vesz igénybe. Az összeállítás darukkal történik, a modern technológia rendkívül gyors munkavégzést tesz lehetővé.

Milyen a könnyűszerkezetes készházak hőszigetelése?

Nem túl gyenge egy könnyűszerkezetes ház hőszigetelése?

Éppen ellenkezőleg! Jelentősen jobbak egy könnyűszerkezetes ház hőszigetelési tulajdonságai egy téglából épült házénál, így télen a kellemesebb meleg ellenére barátibb fűtés számlára számíthatunk.

Nem tesznek kárt a rágcsálók a készház faszerkezetében?

stabil-keszhazA készházak falpaneljei szárított, hossztoldott, felületkezelt faanyagból készülnek. A speciális gomba- és rovar elleni anyagokkal, állagerősítő anyagokkal kezelt fa a rágcsálók számára taszító, legalábbis az általunk eddig épített több száz ház közül egyetlen esetben sem kaptunk visszajelzést ilyen problémáról.

 


TUDJON MEG TÖBBET:

TEKINTSE MEG TÍPUSTERVEINKET

KÉRJEN TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT

KÉRDEZZEN TŐLÜNK E-MAILBEN, GYORSAN VÁLASZOLUNK!

 

Hozzászólások lezárva