Könnyűszerkezetes családi házak

A könnyűszerkezetes házak kiváló jó hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költségetKönnyűszerkezetes házak, készházak jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy készház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek.

 

Faszerkezetes készházakA könnyűszerkezetes házak előre legyártott formáját kínáljuk megrendelőinknek, a megoldás neve: készház. Egy családi ház kivitelezési ideje ezzel a módszerrel jelentősen lerövidül egy téglaház felépítésének szükséges időtartamához képest.

A ház falpaneljeit üzemünkben tervrajz alapján előre elkészítjük, így nem kell attól tartani -a helyszínen épülő házhoz képest- hogy az építkezés ideje alatt esőkár éri a félkész falakat, még mielőtt felkerülne rá a tetőszerkezet.

Szárított, hossztoldott faanyaggal dolgunk, amely nem vetemedik, nem csavarodik, nem veszít formájából és funkciójából.

ISMERJE MEG A KÉSZHÁZAK ELŐNYEIT MOST!

A panelos, faszerkezetes ház építésének helyszínére Könnyűszerkezetes házak - faházakkamionnal szállítjuk a kész elemeket, melyeket a helyszínen fél nap alatt daru segítségével összeszerelünk. Délutántól már a födémszerkezetet készítjük, és másnaptól a tetőszerkezetet.

TUDJON MEG TÖBBET:

Kulcsrakész ház típustervek

Műszaki tartalom

Energia spórolás passzív házzal

 

 

Új üzemcsarnok építése a Jövő Háza Bt. részére

nfu logo 06   uj-szechenyi-terv-sap-business-one   westpa

Hozzászólások lezárva